Πώς να κερδίσετε χρήματα από το Google Adsense - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Πώς να κερδίσετε χρήματα από το Google Adsense


    Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, το Google Adsense είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου τίθενται σχετικές διαφημίσεις στο δικτυακό σας τόπο και να κερδίσουν χρήματα κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε μια από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται. Σχετικές - είναι ότι αν έχεις μια ιστοσελίδα για τα χρήματα, τότε θα προβάλλουν διαφημίσεις με ιστοσελίδες στον ίδιο τομέα ή τις γειτονικές. Αλλά τα πάντα εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες που εσείς και εγώ θα εξηγήσουμε παρακάτω.


    Πριν από αυτό, πρέπει να κατανοήσουμε πώς το Google Adsense. Όπως είπα, εμφανίζει σχετικές διαφημίσεις στο δικτυακό σας τόπο. Τα κακά νέα είναι ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τι οι διαφημίσεις Google θα δείξει στην ιστοσελίδα σας, ωστόσο μπορείτε να το επηρεάσει.


    Όταν κάνετε αυτές τις διαφημίσεις;


    Απλή. Google Adwords. Ακριβώς όπως εσείς θέλετε να κάνετε τα χρήματα από την ιστοσελίδα σας, και άλλοι άνθρωποι θέλουν το ίδιο πράγμα. Ακριβώς επειδή δεν έχουν τα χρήματα που επενδύουν πρώτα να οδηγήσετε την κυκλοφορία στον ιστοχώρο τους, κατόπιν κάνετε χρήματα από αυτό. Και εδώ αναδύεται το Google Adwords.


    Οι διαφημιστές (όπως λένε) εμπίπτουν στο G.Adwords, να γράψετε έναν τίτλο για την απευθείας σύνδεση επιχείρησή τους και μια μικρή περιγραφή, και στη συνέχεια ως προσφορά που πληρώνουν για τη διαφήμιση προβολής τους. Τέλος Google αποφασίζουν ποιες θέσεις θα διαφημίζουν.


    Ας πούμε ότι ένας διαφημιζόμενος αποφασίζει να πληρώσει $ 1.000 ανά μήνα για να διαφημιστούν, αλλά δεν θα προσφέρει περισσότερα από 50 σεντ για κάθε κλικ που οδηγεί στην ιστοσελίδα της. Αυτό σημαίνει ότι έχετε 2000 επισκέπτες από G.Adwords το μήνα.


    Στη συνέχεια το Google αποφασίζει τι ποσοστό του ποσού που προσφέρονται από τον διαφημιζόμενο θα κρατήσει και πώς θα παράσχει τη διαφήμιση που δείχνει ότι (δηλαδή εκείνη που χρησιμοποιεί το Google Adsense). Αν και αυτή κρατιέται μυστική, λέγεται ότι η Google θα προσφέρει 75-80% του ποσού της διαφήμισης στην ιστοσελίδα του παρουσίαση.


    Πώς μπορώ να κάνω τα χρήματα από αυτούς;


    Πρώτα δεν επιτρέπεται να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις τους. Αυτό θα ειδοποιεί το Google και στη χειρότερη περίπτωση επιλέγετε να κλείνει το λογαριασμό. Εάν, όμως κατά λάθος κλικ, μη φοβάστε. Τα παιδιά στο Google έχουν αναπτύξει έναν αλγόριθμο που ανιχνεύει αυτό το είδος των κλικ και δεν θα κλείσει το λογαριασμό. Αλλά εσείς θα επιλέξετε μια κόκκινη σημαία. Ο αριθμός των κόκκινων σημαιών, το πρόβλημα γίνεται χειρότερο. Επιπλέον, δεδομένου κλικ θα αποφέρουν χρήματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάρετε τίποτα, αν κάνετε κλικ στη διαφήμιση respetivă στον υπολογιστή σας.


    Θα σας πω τρεις μεγάλες τρόπους που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από το AdSense:


    Α. Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας


    Να θυμάστε, όταν είπα ότι η Google εμφανίζει σχετικές διαφημίσεις στον ιστότοπό σας; Καλά, αυτό δείχνει με βάση το περιεχόμενο. Μάταια έχετε ένα site για το "πώς να κάνει χρήματα σε απευθείας σύνδεση" άρθρα που μιλούν για το τι έκανες χθες στο χώρο εργασίας. Bot της Google οδηγείται από το περιεχόμενο και λέξεις-κλειδιά που υπάρχουν στο δικτυακό σας τόπο.


    Από τώρα και στο εξής, γράφουν άρθρα και να προσθέσετε περιεχόμενο ανάλογα με την περίπτωση ανάλογα με την περίπτωση. Οι επισκέπτες σας θα πρέπει να μπουν στον πειρασμό να κάνετε κλικ πάνω στις διαφημίσεις που σχετίζονται με το θέμα άρθρο από τις διαφημίσεις σε ένα διαφορετικό πεδίο.


    Δύο. Μην κοιτάτε έτσι Διαφημίσεις


    Πρώτον, οι άνθρωποι μισούν διαφημίσεις. Έτσι δεν είναι; Πες μου πόσες φορές έχετε νιώσει απογοητευμένος όταν εισέλθει σε μια ιστοσελίδα και να δουν μια δέσμη των πανό, έχουν πέσει στα 10 πρώτα δευτερόλεπτα διαβάζουν πλέον το άρθρο που θέλω; Η ίδια η ιστορία είναι με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.


    Αν θέλετε να κάνετε κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις, τότε τους κάνουν να πιστέψουν ότι είναι διαφήμιση. Ενσωμάτωσή τους στο περιεχόμενο. Πώς το κάνεις αυτό; Εδώ είναι μερικές συμβουλές:


    Αλλαγή σχεδιασμού


    Ποτέ μην αφήνετε το προεπιλεγμένο χρώμα που σας προσφέρει το Google τις διαφημίσεις σας. Adsense σάς δίνει την επιλογή να δώσει την εμφάνιση των διαφημίσεών σας. Έτσι, πηγαίνει η διαφήμιση με το φόντο της ιστοσελίδας σας (μια που είναι κείμενο). Στη συνέχεια δίνει το περίγραμμα (οι γραμμές που κάνουν το βλέμμα της διαφήμισής σας, όπως ένα κουτί). Βεβαιωθείτε ότι το ίδιο χρώμα με το φόντο. Καταχωρήστε την αγγελία σας να είναι το ίδιο χρώμα με τους συνδέσμους στο χώρο και το χρώμα του URL που οδηγεί στο χώρο διαφημιστή να είναι το ίδιο με το κείμενο.


    β Επιλέξτε το σωστό μέγεθος της διαφήμισης


    Το Google σας επιτρέπει να επιλέξετε διάφορες μορφές διαφήμισης για την περιοχή σας. Όλα τα μεγέθη δεν πρόκειται να ζητηθεί και δεν είναι όλοι ταιριάζει σε κάθε θέση στο χώρο του ξενοδοχείου.


    Μια μελέτη δείχνει ότι το μέγεθος της διαφήμισης 336 x 280 δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα, τότε στα 300 x 250. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους τύπους διαφημίσεων. Μόνο που η διαφήμιση μοιάζει περισσότερο δεν διαφημίσεις, αλλά μέρος του περιεχομένου.


    Και για άλλα μεγέθη, απλά σκεφτείτε πού θα ταίριαζε καλύτερα και όπου οι επισκέπτες θα έμπαινε στον πειρασμό να κάνετε κλικ πάνω. Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιούν μέγεθος banner 468 x 60. Πάρα πολύ όπως μια διαφήμιση, η οποία δεν είναι πολύ καλό, αν θέλω να κάνω τα χρήματα από το Adsense.


    γ Ακύρωση τις διαφημίσεις εικόνας


    Σε διαφημίσεις εικόνας μου έδωσε τη χαμηλότερη απόδοση όταν χρησιμοποιείτε το Google Adsense. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπαίνουν στον πειρασμό να παρακάμψει τους, επειδή έχουν συνηθίσει να τη διαφήμιση σε μια τοποθεσία, και δεν είναι εκεί να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις, αλλά για να διαβάσετε κάτι, τότε συνεχίστε να σερφάρετε ιστοσελίδα σας.


    δ Βάλτε αγγελίες σε ειδικούς χώρους


    Όλες αυτές οι βελτιστοποιήσεις κάνουν τίποτα αν δεν τεθούν οι διαφημίσεις σε χώρους όπου οι επισκέπτες μπαίνουν στον πειρασμό να κάνετε κλικ πάνω τους. Και μια συμβουλή: όταν έχετε 10 αγγελίες σε μια σελίδα, αν όλοι οι κραυγαλέες, οι επισκέπτες θα μπει στον πειρασμό να τους παρακάμψουν.


    Ρίξτε μια ματιά στο δικτυακό σας τόπο. Δείτε ποια είναι τα λεγόμενα "σημεία ενδιαφέροντος" το οποίο φαίνεται και περισσότερους επισκέπτες. Στη συνέχεια, βρείτε έναν τρόπο να τοποθετήσετε ένα είδος διαφήμισης εκεί.


    Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να διαβάζουν από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ατομική μάτι θα ξεκινήσει από την επάνω αριστερή γωνία της τοποθεσίας σας, συνεχίστε προς τα κάτω, όλα από τα αριστερά προς τα δεξιά.


    Οι άνθρωποι κοιτάζουν περισσότερο από ακριβώς το "πρώτο μέρος" του site, να το πω έτσι. Αυτό είναι ορατό χωρίς να δώσει το πλήκτρο κύλισης.


    Τρεις. Δοκιμή


    Δεν είναι όλες οι συμβουλές που τους έδωσε θα μπορούσε να λειτουργήσει. Εξαρτάται από το πώς η περιοχή σας είναι δομημένο, το περιεχόμενό του, το είδος των επισκεπτών κλπ.. Έτσι, δεν απομένει παρά να σας δοκιμάσει.


    Βάλτε αγγελίες σε ένα μέρος, τότε να δούμε τι αποτελέσματα. Αν είναι καλή, τότε αφήστε τα έτσι, αν όχι, αλλάξτε τη θέση τρόπο, αλλαγές στο σχεδιασμό, για να κερδίσουν αρκετά χρήματα. Μην ανησυχείτε δεν θα δείτε τα αποτελέσματα αμέσως. Περιμένετε 3-4 μέρες για να κάνει μια άλλη δοκιμή.


    Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά χρήματα από το Google Adsense. Και το ενδιαφέρον είναι ότι είναι αρκετά εύκολο, ειδικά εάν έχετε ακολουθήσει κάποια συγκεκριμένα βήματα, όπως αυτά που προαναφέρθηκαν. Κάντε κέρδη από το AdSense περιορίζεται στην παροχή συναφών διαφημίσεων στους θεατές με έναν τρόπο που κάνει τους να κάνουν κλικ πάνω τους.

    Fashion

    Beauty

    Travel