Aνορθόδοξες στρατηγικές για την επιτυχεια των εκατομμυριούχων - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Aνορθόδοξες στρατηγικές για την επιτυχεια των εκατομμυριούχων

    Τρόπο "ασφαλή" για να επιτύχουν την επιτυχία στην επιχείρηση είναι ως ένα βαθμό και την έναρξη μιας καριέρας στη χαμηλότερη θέση, εργάζονται για να φτάσουν στην κορυφή, προωθώντας τις δικές μας.







    Αλλά ένα σωρό bloggers συγγραφείς, καθηγητές και να επισημάνω ότι στη σημερινή οικονομία, είναι απαραίτητη μια πιο ανορθόδοξη επιτυχία και οι νέοι φαίνεται να έλκονται περισσότερο αυτήν την επιλογή, γράφουν αμερικανικές ειδήσεις.

    Στο «Η εκπαίδευση των εκατομμυριούχων" (εκατομμυριούχοι Εκπαίδευση -. Ed), του Michael Ellsberg, συγγραφέας υποστηρίζει ότι οι νέοι θα είναι καλύτερα αν παραλείψετε το κολέγιο και να πάει κατευθείαν στην επιχείρηση από μόνοι τους, και δίνει ως παράδειγμα ένα πολλοί πετυχημένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν μπήκαν στον κόπο να ρίξει τα χρήματα πριν από το κολέγιο για να δημιουργήσει μια επιχείρηση.

    Επιχειρηματίας Peter Thiel φιλάνθρωπος ξεκίνησε πρόσφατα μια διετή υποτροφία για νέους επιχειρηματίες, αξίας $ 100.000, που τους επιτρέπει να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα, αντί να πάει στο κολέγιο. Ένα από τα πρώτα τους νέους που έχουν λάβει υποτροφία ήταν Dale Stephens, ιδρυτής τοποθεσία uncollege.com που ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις στην παραδοσιακή εκπαίδευση.

    Richard Vedder, του American Enterprise Institute, δήλωσε με τη σειρά του ότι τα πανεπιστήμια δεν εκπαιδεύουν τους μαθητές, αν και συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα (και αν αυτό συμβαίνει στις ΗΠΑ, η Ρουμανία δεν μπορεί να είναι διαφορετικό!). Ο Andrew Άθροισμα, καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Northeastern, και τονίζει ότι πολλοί απόφοιτοι αναγκάζονται, από τη στιγμή έξω από το κολέγιο, την εργασία ή το εμπόριο υπηρεσιών, χωρίς τη χρήση του σπουδές στο κολλέγιο, αν και πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    Αλλά δεν συμφωνούν όλοι με αυτή την επιλογή. Anthony Carnevale, διευθυντής του Κέντρου για την Εκπαίδευση και το εργατικό δυναμικό στο Georgetown University γράφει: "Για να μεταβείτε κολέγιο για να εγκατασταθούν για μια δουλειά με μικρό μισθό, δεν είναι μια έξυπνη κίνηση, παρά τις αντίθετες απόψεις ... δίνουν κακές συμβουλές τα παιδιά των άλλων ανθρώπων ". Carnevale λέει ότι πρέπει να παραμείνουν στο σχολείο, για το μακροπρόθεσμο, θα έχει σημασία, ιδιαίτερα, όπως θα έχετε την ευκαιρία να αποφύγουν τις ουρές της ανεργίας και της περιόδου αυτής, τα κέντρα απασχόλησης.

    Ellsberg είπε, αλλά δεν είναι λόγος αρκετός για να δώσει πολλά χρήματα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι μελέτες δείχνουν ότι η ανεργία είναι υψηλότερη μεταξύ των κολλεγίων, χωρίς να είναι παραπλανητικά.

    "Το γεγονός ότι οι άνθρωποι που κάνουν καλύτερα τείνουν να έχουν πτυχίο δεν σημαίνει κατ 'ανάγκη την επιτυχία κολλεγίων τους προκάλεσε, αλλά τα πιο έξυπνα και πιο φιλόδοξη άνθρωποι τείνουν να πάνε στο κολέγιο", και αν είστε ένας από αυτούς θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν, αντί να δίνει χρήματα για το κολέγιο, θα θέλατε να ξεκινήσει μια επιχείρηση.

    Ellsberg την ενθάρρυνση των ανθρώπων να εκπαιδευτούν και να βοηθήσουν τον εαυτό τους για να "πουλήσει". "Περίπου το 80% της αγοράς εργασίας γίνεται ανεπίσημα και είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία από την τριτοβάθμια εκπαίδευση - να έχει ένα καλό δίκτυο επαφών, ξέρω ανθρώπους που γνωρίζουν οι άνθρωποι, ξέρουν οι άνθρωποι που παίρνουν το σφυγμό των οικονομικών ευκαιριών», λέει.

    Ο συγγραφέας αναγνωρίζει ότι σε ορισμένους τομείς όπως η ιατρική και το δίκαιο, δοκιμές είναι απολύτως αναγκαία, αλλά σε εκείνους που σχεδιάζουν να συμμετάσχουν στην επιχείρηση, την τέχνη και την τεχνολογία είναι καλύτερα και φθηνότερα τρόπους για να μάθουν τις απαραίτητες δεξιότητες.

    Η συζήτηση μεταξύ των εμπειρογνωμόνων συνεχιστεί και μετά το κολέγιο, μια ομάδα που συμβουλεύει τους νέους επιχειρηματίες να ξεφύγουμε από τον επιχειρηματικό κόσμο και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

    Ο Chris Guillebeau, συγγραφέας του βιβλίου «Η Τέχνη της μη συμμόρφωσης», λέει: «Δεν υπήρξε ποτέ ένας καλύτερος χρόνος για να ξεκινήσει κάτι για prorpiu σας ... Είναι πολύ φθηνή για να ξεκινήσει μια επιχείρηση Εάν μπορείτε να αφήσετε. χωρίς χρέη και χωρίς να επενδύσει πολύ χρόνο, γιατί το έκανες; ". Προτείνει την ευκολότερη μικροεπιχειρήσεων: Επενδύουν σε άλλες δεξιότητες που έχουν αποκτήσει εσάς ως «προσωπικό γυμναστή». Δωρεάν ιστοσελίδα όπου σας παρουσιάζουμε την προσφορά.

    Τέλος, Ellsberg λέει ότι ακόμη και εκείνοι που επιλέγουν για μια συμβατική προσέγγιση για την επιτυχία πρέπει να μάθουμε να είμαστε δημιουργικοί και να "πουλήσει", καθώς:

    "Αν δεν μπορείτε να πουλήσετε τον εαυτό σας, πάντα θα εκλιπαρούν για δουλειά ... Όλοι είναι το μάρκετινγκ. Κληθούν να στείλουν βιογραφικά σημειώματα και τις επιστολές της σύστασης ... Μια συνέντευξη για μια δουλειά των πωλήσεων είναι μια περίοδος κατά την οποία το προϊόν Θα πουλήσει τον εαυτό σας ".

    Fashion

    Beauty

    Travel