Πως να φτιαξετε SEO στην σελιδα σας - Greek Money Maker
  • Ιδεες Επιχειρησεις, Λεφτα online

    Πως να φτιαξετε SEO στην σελιδα σας

    Το SEO [Search Engine Optimizatiοn] ειναι μια τεχνικη που χρησιμοποιείται απο τις μεχαλυτερες επειχηρησεις για να αυξηθει το κερδος της επειχειρησης καθως αυξανεται ο αριθμος των καλα στοχευμενων επισκεψεων!

    1.Για να φτασετε στις πρωτες θεσεις του Google, Yahoo, Bing θα χρειαστειται να οργανοσετε την Ιστοσελιδα σας ωστε οι λεξεις κλειδια που θα διαλεξετε απο το την υπηρεσια KeywordToolExtractor που προσφερει η Google  θα πρεπει να ειναι με μεγαλα γραμματα πχ. <h1>στολισμος εκκλησιας</h1> εκτος απο αυτο μεσα σε ενα κειμενο δεν μπορουμε να χρησιμοπειησουμε τοσο μεγαλα γραμματα γιατι χαλαει την αισθητικη της Ιστοσελιδας και ετσι μπορουμε να χρησιμοποιεισουμε το <b>λεξη κλειδι</b> χωρις να χαλασουμε την αισθητικη αλλα αυξανοντας την καλη στοχευμενη διαφημιση που χρειαζεστε!

    2.Για να φτασετε σε μια καλη θεση στο Google θα χρειαστειται ωσο περισσοτερα backlinks χρειαζεστε!
    Τι ειναι τα backlinks? Τα backlinks ειναι ο συνδεσμος που εχει σαν στοχο την Ιστοσελιδα σας, αυτος ο συνδεσμος πρεπει να προερχεται απο μια ιστοσελιδα καθαρη, με μεγαλο pagerank στην Google!Ενας ευκολος τροπος να κανετε backlinks ειναι τα Directory Sites τα οποια δημιουργηθηκαν με τον σκοπο να διαφημιζουν την Ιστοσελιδα σας στο Ιντερνετ.

    Μερικα Ελληνικα Web Directories:
    [I] Το APN Greece, είναι ένα απο τα παλαιότερα, καλύτερα, και πιο αξιόπιστα Ελληνικά Directories, με πολύ καλές προτάσεις για προώθηση και προβολή.
    [II] Το Βest-sites.gr είναι ένα νέο image based Greek Directory που φιλοδοξεί να προβάλλει και να προωθήσει τα top Ελληνικά sites.
    [III] Το Way.gr είναι ένα φιλικό προς τους χρήστες του Directory, με σελίδες ταξινομημένες σε κατηγορίες και σε θεματικά tags.
    [IV] Το Psakse.gr είναι ένας κατάλογος Ελληνικών σελίδων που περιλαμβάνει περίπου 2000 links από ποικίλλες θεματικές κατηγορίες.
    [V] Η Evresi είναι συνυφασμένη με τη βαθύτερη έννοια του Greek Business Directory και είναι γνωστή απο το 1997 με την παρουσία της στο internet.
    [VI] Το Oramazon.gr πραγματικά διακρίνεται για την ευκολοχρηστία του αλλά και για την SEO δομή των links που εμπεριέχονται σε αυτό.
     [VII] Το HellasLinks, είναι άλλο ένα αξιόλογο SEO Friendly directory, με προσεκτικά διαλεγμένες και κατηγοριοποιημένες ενότητες.
    [VIII] Το Pathfinder Guide με τη σταθερή πορεία και δυναμική του, αισίως φτάνει στο να έχει καταχωρημένους 40.000 δικτυακούς τόπους.
    [IX] Το Forthnet Directory, είναι απο τις πιο δυνατές παρουσίες στον χώρο, με περίπου 50.000 εγγεγραμμένες ιστοσελίδες.
    [X] Το in.gr, με περισσότερες απο 80.000 καταχωρήσεις είναι μάλλον ο μεγαλύτερος αμιγώς Ελληνικός κατάλογος ιστοσελίδων.

    3.Φυσικα οτι υπαρχουν πολλοι παραγοντες που παιζουν οταν μιλαμε για SEO.Αλλη μια τεχνικη που πρεπει και θα βοηθησει την Ιστοσελιδα σας ειναι αν η ιστοσελιδα σας φιλοξενειται σε ενα αργο server.Αν η ιστοσελιδα σας ειναι πολυ αργη και φορτονει δυσκολα τοτε θα εχετε προβλημα και θα ειστε σε μειονεκτικη θεση απο τους αντιπαλους σας που θα εχουν σουπερ ταχυτατα server.


    4.Ο τεταρτος παραγοντας ειναι ακριβεια και η καλη συνταξη του html και css της ιστοσελιδας σας!Για αυτο το πραγμα υπαρχει το W3C Validator που αναλυει την Ιστοσελιδα σας και σας λεει αναλυτικα ολα τα προβληματα!

    5.Αν εχετε ιστοσελιδα flash ολα τα παραπανω ειναι αχρηστα!


    Fashion

    Beauty

    Travel